Uvjeti korištenja i politika privatnosti

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se spremaju lokalno na vaše računalo, a koriste ih gotovo sve profesionalne web-stranice kako bi poboljšale vaše korisničko iskustvo. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljamo korištenjem kolačića, kako ih koristimo i zašto ponekad spremamo kolačiće na vaše računalo. Objasnit ćemo vam kako možete zaustaviti pohranu kolačića, no imajte na umu da to može unazaditi ili ukloniti neke od funkcionalnosti na našoj stranici. Više općenitih informacija o tzv. Kolačićima pročitajte u članku na Wikipediji o “HTTP cookies”.

Kako koristimo kolačiće?

Postoji mnogo razloga zašto koristimo kolačiće. Nažalost, ne postoji razvijen industrijski standard putem kojeg biste mogli izbjeći korištenje kolačića bez utjecaja na funkcionalnosti web stranica i njihove mogućnosti. Preporučamo vam da kolačići budu omogućeni na vašem računalu, čak i ako niste sigurni jesu li vam potrebni, jer mogu utjecati na funkcionalnosti samih web-stranica koje koristite.

Više informacija

Nadamo se da vam je ovaj tekst o primjeni kolačića pomogao i odgovorio na sva moguća pitanja. Kako smo već spomenuli, u slučaju da niste sigurni trebate li omogućiti kolačiće ili ne, uvijek ih je bolje omogućiti, pogotovo ako oni utječu na funkcionalnosti web-stranica koje posjećujete. Naravno, ako trebate više informacija slobodno nas kontaktirajte putem e-maila info@https://diadora.tv/

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam pružila najbolje iskustvo pregledavanja stranice. Informacije o kolačićima su pohranjene u Vašem pregledniku i obavljaju funkcije kao što su prepoznavanje kada ste se ponovno vratili na našu web stranicu i pomažu našem timu da razumije koji dijelovi web stranice su Vam bili najzanimljiviji i najkorisniji kako bi ju mogli dodatno razvijati.

Prijeko potrebni kolačići trebali bi biti omogućeni cijelo vrijeme kako bi mogli pohraniti vaše preferencije za postavke kolačića.